Skip to content

DENI 2022
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 12:38:32
JSON

NIPT: M21628032E
Administrator: Kujtim Shengjergji
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport dhe tregtim me pakice dhe shumice te mallrave: ushqimore, industriale, cigare, detergjente dhe transport mallrash per vete dhe te trete. Tregti me shumice dhe pakice,iimport-Eksport i artikujve te ndryshem, si elektroshtepiake, elektrike, hidrosanitare, ushqimore, pije freskuese e alkoolike, veshmbathje, artikuj shqimore, BarKafe, Restorant etj. Sherbime, punime te llojeve te ndryshme ne perputhje me me siper dhe ne perputhje me legjislacionin ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: DENI 2022
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Paskuqan, Rruga Ali Demi, Pasuria nr.1121/4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja