Skip to content

NOVUS SOLUTIONS & LOGISTICS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 12:35:13
JSON

NIPT: M21628035F
Administrator: Ismail Dogani
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria ka per object te saj kryerjen e të gjitha aktiviteteve që një shoqeri me pergjegjesi te kufizuar mund të ushtrojë në bazë te legjislacionit shqiptar, brenda ose jashtë territorit të Republikes se Shqiperise. - Veprimtari tregtare dhe industriale, import dhe eksport te mirash, shërbimesh dhe produktesh; - cdo aktivitet tregtar, shitje me shumicë dhe pakice te mallrave dhe/ose sherbimeve.; - Konsulencë dhe ndërmjetësime në fusha te ndryshme: financiare, doganore, logjistike, ndermjetesime ndermjet shoqerive shqiptare dhe te huaja, etj.; - Sipermarrje dhe investime në sektorë te ndryshëm, veprimtari ne fushen e ndërtimeve dhe rikonstruksioneve, transporte te ndryshme, projektime, studime të ndryshme, etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 3, Rruga Sadik Petrela, Godine private nje kateshe Nr. 001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja