Skip to content

Shërbime.al
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 12:13:32
JSON

NIPT: M21628040S
Administrator: Elton Belba
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime per te gjitha aplikimet online si dhe konsulence ne fushen tregtare, administrative, civile dhe financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: Shërbime.al
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: "Quadruple-A"shoqeri me pergjegjesi te kufizuar , e themeluar me 18.01.2018 ne Tirane, me adrese Rruga Muhamet Gjollesha, Godina Qendra Tregtare Ring, Hyrja 2, Apartamenti 14 dhe NIPT L81322041P me perfaqesuese ligjore si administratore e kesaj shoqerie Ira Hysaj.(Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar date 04.05.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Bulevardi "Gjergj Fishta", Rruga "Johan Fon Han", Pallati Alb Building, Tr.1631

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja