Skip to content

SI ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-20 11:17:50
JSON

NIPT: M21720025H
Administrator: Emirljana Erden
Objekti i Veprimtarisë: Arsim, Investime nr arsim, Menaxhim shkollash, Investime te tjera te pergjithshme si edhe cdo aktivitet tjeter te ligjshem
Emërtime të tjera Tregtare: SI ALBANIA Sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Hollande
Kapitali Themeltar(Lekë): 717 960 100,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: ARIMO BV është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar dhe organizuar ne perputhje me legjislacionin e Mbreterise se Holandes, e regjistruar me numrin e identifikimit tatimor 855276939, me seli ne Amsterdam, perfaqesuar nga administratori Z. C.M. Strik., per Dutch Trust Management BV. Sipas Akt themelimit te Shoqerise

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 06.06.2022, terhequr nga QKB date 20.06.2022, Pronaret perfitues te subjektit SI ALBANIA zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte :

Christian Maria Strik , shtetas hollandez, i datelindjes 1995, pronar perfitues per 100% te kapitalit, pasi ushtron kontrollin e fundit mbi trust tek shoqeria meme STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR (857344249). Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 20.05.2022.

Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kilometri 6 Autostrada Tirane - Durres prane Fabrikes se Prodhimit te mobiljeve Kashar

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 20.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Pronareve Perfitues, terhequr 20.06.2022
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Zmadhim Kapitali 08.06.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja