Skip to content

CLOVER MOTORS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-30 12:35:10
JSON

NIPT: M21820056Q
Administrator: Kristis Nikaj
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport, tregeti me pakice dhe shumice te pjeseve te kembimit, distribucion, Importim dhe tregetim te naftes, gazit dhe nenprodukteve te tyre si edhe te vajrave lubrifikante, Tregetim te pjeseve te motorsportit, Shit-blerje automjetesh, Kryerjen e riparimeve te automjeteve, modifikim i automjeteve, pjesemarrje, madje edhe si ortak i pakufizuar ne ndermarrje qe kane te njejtin objekt ose objekt te ngjashem me shoqerine, si dhe kryerjen e administrimit te tyre. Import eksport i produkteve te mirembajtjes dhe kozmetikes se automjeteve. Import-eksport, shperndarja dhe tregëtimi me shumicë e pakicë i të gjithë artikujve, mallrave dhe lëndëve të para të të gjitha llojeve që nuk ndalohen nga legjislacioni shqiptar dhe ai ndërkombetar.
Emërtime të tjera Tregtare: CLOVER MOTORS
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 15/06/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative Nr.7, Rruga Naim Frasheri, P.60/2, Ap.13.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja