Skip to content

East Star
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-01 09:37:21
JSON

NIPT: M21823003S
Administrator: Aldenis Çullhaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërmjetësimi i mallrave të çmuara (gurë të çmuar, diamante, vepra arti), tregti online/elektronike, agjenci ueb, konsulencë, marketing, ndërmjetësim, softuer projektimi, import eksport. Shërbimet e projektimit, fotografimit, shitjes dhe dhënies me qira të makinave, motorëve.
Emërtime të tjera Tregtare: East Star
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/06/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Nr.10, Rr. Reshit Çollaku, përballë Gjykatës së Lartë, kati 1 banimi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja