Skip to content

ALBI TRAVEL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-01 09:23:54
JSON

NIPT: M21823501J
Administrator: Altin Pjetri
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimi i aktiviteteve në fushën e turizmit dhe të udhëtimeve e transportit turistik. Aktivitet në fushën e transportit: transport i pasagjerëve dhe mallrave si brenda dhe jashtë vendit për llogari të të tretëve. Makina me qera.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBI TRAVEL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/05/2022
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Autobus me targë AB 851 CY
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 4, Stacioni i Trenit Durrës

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja