Skip to content

Kiraç Elektrik
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-01 10:34:19
JSON

NIPT: M21824008R
Administrator: Emiljano Fetahu
Objekti i Veprimtarisë: Importin, eksportin, tregtimin me shumicë dhe pakicë të produkteve dhe sistemeve elektrike, sistemeve elektronike, sistemeve të telekomunikacionit. Tregtim me shumicë dhe pakicë të sistemeve IT, paneleve diellore, artikujve elektrike, pajisjeve industriale, etj. Tregtimin e artikujve elektroshtëpiake, elektronike, pajisjeve e sistemeve/impianteve të ftohjes e ngrohjes (kondicionimit),etj. Shërbime instalimi, integrimi dhe mirëmbajtje sistemesh elektrike, telekomunikacioni, IT, elektronike, etj. Instalime elektrike. Ndriçime për banesa, dyqane, hotele. Ndriçim për zyra dhe ambiente industriale. Ndriçim rrugor. Ndriçim për parqe, sheshe, lulishte. Produkte elektrike për vila, shtëpi, pallate/apartamente.Ndriçime, produkte elektrike për çfarëdolloj ambienti. Projektimin e sistemeve elektrike për objekte të ndryshme civile, industriale, apartamente, godina, etj. Shoqëria mund të kryejë edhe aktivitete të tjera shtesë, me qëllim përmbushjen e veprimtarisë së saj kryesore në përputhje me legjislacionin shqiptar në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Kiraç Elektrik
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/06/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. R&M GROUP shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 11/06/2020 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT M01815004H, me adresë në Tirane, Njesia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajes, Pallatet Park Construction Albania, Godina D, Hyrja A, Kati 1, me administrator dhe ortak te vetem Laert Kasaj. Sipas të dhënave të QKB deri më date 01.07.2022

II. EL-RE shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 06/06/2022 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT M21813001V, me adresë në Tirane, Lunder, Rruga e Vilave, prane rezervave te shtetit , kompleksi Joy Residence, seksioni 3 Apartamenti 2 1001, me administrator dhe ortak te vetem Emiljano Fetahu. Sipas të dhënave të QKB deri më date 01.07.2022

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 30.06.2022 terhequr nga QKB date 01.07.2022, Pronaret perfitues te subjektit Kiraç Elektrik zoterues te 25% te kapitalit e me teper, jane :

Emiljano Fetahu , shtetas shqiptar, i datelindjes 1979, pronar perfitues per 25% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme EL-RE, ndersa shoqeria EL-RE zoteron 25% te kapitalit tek Kiraç Elektrik. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 22.06.2022.

Laert Kasaj , shtetas shqiptar, i datelindjes 1985, pronar perfitues per 75% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme R&M GROUP, ndersa shoqeria R&M GROUP zoteron 75% te kapitalit tek Kiraç Elektrik. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 22.06.2022.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Kavajës, pallatet e shoqërise "Park Construction Albania", Njësia Administrative nr.7, Kati i parë, dyqan, Tirane 1023

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.07.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues, terhequr 01.07.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja