Skip to content

ER AL TRANS EUR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-13 07:53:00
JSON

NIPT: M21912011D
Administrator: Eridon Mejdani
Objekti i Veprimtarisë: Te ushtroje aktivitetin ne fushen e,shitjes me pakice dhe shumice te produkteve ushqimore . – Transport nderkombetar dhe kombetar. Te ushtroje aktivitetin ne fushen e,shitjes me pakice dhe shumice te produkteve ushqimore . -Prodhim dhe tregetim me shumice e pakice te artikujve te ndryshem suplementeve farmaceutik vitamina etj.si tregtimin e ilaceve mjekesore si paisje mjekesore dhe plotesuese gjithashtu industriale,automjete tipe dhe marka te ndryshme dhe pjese nderimi te te gjitha llojeve lende djegese,karburante,lubrifikante,paisjeve ektroshtepiake,artikuj nga perpunimi i lendeve drusore. - Ekspozimin e mallrave neper ekspozita te ndryshme sipas rasteve te celjeve te ekspozitave.
Emërtime të tjera Tregtare: ER AL TRANS EUR
Forma ligjore: Shoqëri Kolektive
Viti i Themelimit: 05/07/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia bashkiake nr 4.Rruga 5 Maji mbrapa Condor Center zona Kadestrale 8120 rn pasurie 9/931-G4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.07.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja