Skip to content

UNIK CONSULTING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-13 07:23:35
JSON

NIPT: M21912029F
Administrator: Nelson Selmanhasko
Objekti i Veprimtarisë: - Konsulence , asistence e menaxhim ne fushen ekonomike , financiare , legjislative , te fiskalitetit ,tregjeve financiare . Vleresim ndermarrjesh , konsulence ne menaxhim dhe marketing biznesi , menaxhim i riskut si dhe keshillime ne fushen ekonomike dhe ne fushen e ndertimit. Pergatitjen e planeve te biznesit per nevojat e drejtuesve dhe per palet e treta , keshillime biznesi mbi mundesite e zhvillimit, keshillime per aktivitetin tregtar etj. Ngritja , permiresimi dhe mirmbajtja e sistemeve kontabel dhe te kontrollit te brendshem te njesive ekonomike si dhe trajnimin profesional te personelit per funksionimin e ketyre sistemeve etj. Shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet tjeter biznesi i cili nuk eshte i ndaluar nga ligji I zbatueshem ne Republiken e Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: UNIK CONSULTING
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 07/07/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga “ Alla”, pallati nr. 20 hyrja 1 shkalla 1, Farke , Selite Tiranë . 1044

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja