Skip to content

REAL SOLAR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-18 09:10:10
JSON

NIPT: M22003028T
Administrator: Dritan Babasuli
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi energjise elektrike duke shfrytezuar burimet e energjise te cilat gjenden ne natyre dhe jane te rinovueshme, si ajo hidrike, diellore, e eres, gjeotermale, e biomases ose biogazit si dhe energjia nga mbetjet urbane. Projektimi dhe studimi i hidrocentraleve, termocentraleve apo impianteve te cilat bejne te mundur shfrytezimin e energjise qe gjenden ne natyre dhe qe jane te rinovueshme, si dhe i Nenstacioneve e Linjave te Transmetimit TU dhe TL. Ndertimi i hidrocentraleve, termocentraleve apo impianteve solare, turbinave te eres dhe cdo lloj impianti te cilet bejne te mundur shfrytezimin e energjise qe gjenden ne natyre dhe qe jane te rinovueshme. Shitja e energjise elektrike klienteve dhe blerja e energjise elektrike nga operatore te ndryshem privat apo shteteror brenda dhe jashte vendit. Transmetimi i energjise elektrike ne sistemin e tensionit te larte, funksion i cili perfshin transmetimin ose interkonjeksionin nderkombetar. Perdorimin e sistemeve te linjave, strukturave mbeshtetese dhe pajisjesh, transformuese e kontrolluese per transmetimin e energjise elektrike. Konsulencë financiare, përgatitje te plan bizneseve, këshillim për investime ne fushën e energjisë së rinovueshme, real estate, investime dhe keshillim ne agrikulture, ndermjetësime te ndryshme, agjent shitjesh etj. Import export te te gjitha pajisjeve industriale ne funksion te ndertimit te impianteve te mesiperme si dhe cdo lloj produkti qe lejohet nga ligji ne Shtetin Shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: REAL SOLAR
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 03/08/2022
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rr.Mine Peza, Pll.234, Sh.2 Apt 10, 1016 1016

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.08.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja