Skip to content

Viaggiare srl - Branch Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-09-15 13:49:21
JSON

NIPT: M22207056E
Administrator: Christian Fietta
Objekti i Veprimtarisë: Qiredhenia dhe shitblerja e automjeteve, mjeteve lundruese, mjeteve motorike.
Emërtime të tjera Tregtare: VIAGGIAR RENT
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 26/04/2022
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: " Viaggiare srl", shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar sipas legjislacionit italian, me seli në Piazza Maggiore 218 – 38050 – Telve, Itali, e regjistruar në Regjistrin e Shoqërive Trento me NIPT dhe Kod Fiskal nr.02348700226. (Sipas Vendimit të shoqërisë së huaj për hapje dege në Shqipëri)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar në QKB date 01.02.2023, terhequr date 12.09.2023, Pronaret perfitues te subjektit “Viaggiare srl - Branch Albania”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, janë:

Fabio Frattin, shtetas italian, i datelindjes 1966, pronar përfitues për 50% të kapitalit. Data e përcaktimit si pronar përfitues 28-11-2022.

Romano Frattin, shtetas italian, i datelindjes 1962, pronar përfitues për 50% të kapitalit. Data e përcaktimit si pronar përfitues 28-11-2022.

Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Njesia Administrative nr. 5, Ar. Ruga Abdyl Frasheri, P. Hekla. n. 31, kati i 3. ap. 8, Tirane

Adresa:
Durres Kruje Aeroporti Nene Tereza, Box, Viaggiare, Nikel, Kruje, Durres

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 12.09.2023
Vendim i Shoqërisë së huaj për hapje Dege në Shqipëri datë 26.04.2022
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 12.09.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -165 158,00
Punuar Nga : P. Nikolli