Skip to content

ILBAK MINING INVESTMENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-10-11 10:24:32
JSON

NIPT: M22210009I
Administrator: Eyup Batal
Objekti i Veprimtarisë: Eksplorimi dhe zbulimi i çdo minerali dhe materialeve të tjera të cilat janë në fushë veprimin e materialeve të përcaktuara në Ligjin Minerar, si lëndët para nalyrale industriale nëntokësore dhe mbitokësore duke përfshirë, floririn, argjendin, bakrin, kromin, hekurin, plumbin, zinkun, qymyrin, miniere guri, miniere rëre, mermer dhe ujin nëntokësor, kryerjen e shërbimeve gjeologjike, gjeofizike dhe konsulencë në lidhje me zonat e eksploruara, nxjerrjen e mineraleve të zbuluara dhe materialeve të tjera, kryerjen e trajtimit të mikronizimit dhe rotacionit të mineraleve produkteve në fjalë. Kryerjen e llojeve të ndryshme të përpunimit, operimit marrjen, transferimin, marrjen me qira, dhënien me qira, marketingun dhe shitjen dhe eksportimin e mineraleve. Materialeve, marrjen me qira, blerjen dhe ri-shitjen e çdo pajisjeje dhe mjeteve të nevojshme për nxjerrjen dhe përpunimin e këtyre mineraleve e materialeve. - Krijimin e objekteve të pavaruara dhe individuale për mikronizimin, kryerjen e proçeseve të bluarjes së mineraleve dhe gurit: Kryerjen individualisht dhe në mënyrë të pavarur të proçedurës së ndarjes së mineraleve përpunimin dhe pasurimin e tyre. Krijimin e objekteve të ambalazhimit, operimin marrjen apo trasferimin e tyre për produktet e prodhuara; Depozitimin e kërkesave pranë autoriteteve përgjegjëse shqiptare për lëshimin e lejeve për kërkim mineralesh të reja, kërkim në miniera, licencat e administrimit dhe administrimit paraprak duke marrë pjesë në tenderat që do të hapen, depozitimin e ofertave në tender, kryerjen dhe ndjekjen e proçedurave në nivel minesterial, depozitimin e kërkesave në lidhje me shpronësimet për administrimin e këtyre minierave, transferimin apo marrjen e kërkimeve, licencave të administrimit dhe të administrimit paraprak ushtrimin e të drejtës së zbulimit. Administrimin e minierave në fushën e këtyre mineraleve, si edhe të ushtrojë të gjitha të drejtat që njeh Ligji Minerar në lidhje me këtë qëllim. Të kryejë grumbullimin e këtyre mineraleve në magazinat që janë hapur në emër të Shoqërisë dhe nga këto magazina të kryejë eksportimin dhe shitjen. Të ndërtojë fabrika të ndryshme për trajtimin e këtyre mineraleve dhe produkteve të ndryshme aktualizimin e plotë apo të pjesshem të këtyre proçeseve me anë të nënkontraktimit kur është e nevojshme. Për veprimtarinë e flotimit, shoqëria mund të bëjë importimin e çdo lloji të lëndeve kimike, ilaçeve e reagentëve të ndryshme.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 05/10/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: ILBAK HOLDING ANONIM SIRKETI, shoqeri e se drejtes turke, e regjistruar ne Turqi, me nr. identifikues 0470-0589-2920-0017 dhe nr. regjistri 451361-0, me seli qendrore ne BARBAROS BULVARI MOBASAN SK. KOZA IS MER. C BLOK. N.14, KAT.6 BALMUMCU/ BESIKTAS. Sipas Certifikates se Shoqerise Turke

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Eyup Batal; Hasan Selçuk Salman; Hasan Űstűndağ;
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative Nr. 5, Rr. Rruga Sami Frasheri, Kompleksi Nobis, Kati 1, Nr Pasurie 7/630-N29, Tirane, Shqiperi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.10.2022
Certifikate e Shoqerise Turke
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro