Skip to content

AUTO DE AMICIS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-19 15:02:10
JSON

NIPT: M22309001L
Administrator: Marjan Syziu
Objekti i Veprimtarisë: Lavazho (larje të makinave), lucidim automjete, tregti të automjeteve, mirembajte dhe riparime të ndryshme të automjeteve, makina me qira, import - eksport mallrave të ndryshëm, etj… Shoqëria për përmbushjen e qellimeve të saj mund gjithashtu, si shembull por pa u kufizuar. Të blejë, shesë, të marrë me qira, të japë ose të marre hua ose me qira pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, Të nënshkruajë marrëveshje, Të marrë hua, hipoteka dhe cdo gjë tjetër që konsiderohet të jetë e nevojshme nga asambleja e përgjithshme.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTO DE AMICIS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/10/2022
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga "Rrapo Hekali", Lagja Selitë, dyqani nr.6 përballë Eleonorës, Zona Kadastrale nr. 3292, me nr pasurie 106/96+3-n1, Tiranë 3292

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro