Skip to content

YEMEN FOOD INTERNATIONAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-29 09:27:15
JSON

NIPT: M22315015L
Administrator: ABDULKHALEQ ABDULLAH MOHAMMED ABDO AL-MEZGAGI ; ABDULRAHMAN SAEED FARHAN AL-AMERI; MUEATAZ ABDULWALI MOHAMMED YAHYA GDI; WAIL GAMIL ABDULLAH AL-HADDAD
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të zhvillojë aktivitetin e saj tregtar në fushat ai vijojnë; Menaxhim, operim Bar, Kafe, Pub, Restorant, Hotel, duke përfshirë këtu të gjithë ambjentet argëtuese; Pregatitje, prodhim, shërbim, shpërndarje, katering, delivery të të gjitha llojeve të ushqimeve; Tregtim me shumicë dhe pakicë të të gjitha dhe çdo lloji të mallrave dhe produkteve ushqimorë, industriale, etj; Dhënie konsulence për sa më sipër; Import – eksport i çdo lënde të parë, malli, pajisje, makinerie, shërbimi dhe produkti në funksion të aktivitetit; Shërbime reklame dhe marketingu të mallrave, artikujve dhe produkteve të ndryshme; Blerje, shitje, operim, marrje me qira, dhënie me qira, transkasion të çdo lloji në lidhje me pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme në funksion të aktivitetit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/11/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Jemen
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 4
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga “Tahir Sinani”, Nd. 9, H.1, K.1, Nr. 1, Laprakë Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 29.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt historik i regjistrit te Pronareve Perfitues date 29.11.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro