Skip to content

Jet Na
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 15:10:45
JSON

NIPT: M22315018M
Administrator: Fatmir Krashi
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti me pakice te artikujve te ndryshem industrial. Import eksport artikuj te ndryshem industrialë. Njesi sherbimi (montim rruzaresh). Transport per vete dhe sherbime transporti per te trete.
Emërtime të tjera Tregtare: Jet Na
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/11/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Kamez Paskuqan, Rruga Fan Noli, Nd 26, Bashkia Kamez, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro