Skip to content

YDZ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 15:06:40
JSON

NIPT: M22315019U
Administrator: Ermegi Kalaja
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimi i aktivetetit do te jete ne fushen Kembime valutore. Sherbime ne fushen e sistemeve te teknologjise se informacionit dhe komunikacionit, trajnime dhe kurse kualifikimi, zhvillim software, sherbime transmetimi dhe perpunim te dhenash, operacione te ndryshme komisionere. Kryerja e aktiviteteve, për të cilat nevojiten leje, licenca dhe/ose autorizime përkatëse, do të bëhet pas marrjes së këtyre lejeve, licencave dhe/ose autorizimeve. Web online, fushata te ndryshme reklamash, publikimesh dhe prodhime mediatike
Emërtime të tjera Tregtare: YDZ SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/10/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga "Aleks Caci", Ndertesa Nr.8, Hyrja 27,Ap 29 ,Njesia administrative Nr.1 , Tirane 1005

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro