Skip to content

AerNet
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 14:58:51
JSON

NIPT: M22315020B
Administrator: Antoneta Gjoka
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport, me shumice e pakice, prodhim, perpunim, sherbim dhe tregetim te: Programeve te kompjuterit, sherbim internet, rrjete, reklama, te gjitha llojet e prodhimit e tregetimit te tyre, si dhe tregetim i paisjeve elektrike, elektronike, industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: AerNet
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/11/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Administrative 14, rruga Sokrat Miho, Dyqani nr.15/1 i godines nr.1, ne kompleksin Fratari ne Kashar

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro