Skip to content

PMU ITALIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 14:38:53
JSON

NIPT: M22315026D
Administrator: Fatbardha Kamberi
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të ushtrojë aktivitetin e saj tregtarë në fushën e shitblerjes me shumicë dhe pakicë, import-eksport të produkteve të kozmetikës në përgjithësi, si dhe në organizimin dhe zhvillimin e kurseve dhe trajnimeve të ndryshme në fushën e kozmetikës dhe bukurisë.
Emërtime të tjera Tregtare: PMU ITALIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/11/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga "Eshfref Frashëri", nr. 42, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 23.11.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro