Skip to content

BIOS-DOWNLOADS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 14:34:24
JSON

NIPT: M22315027L
Administrator: Edmond Bajraktari
Objekti i Veprimtarisë: : Tregti per kompjutera te perdorura dhe te reja, si dhe pjese kembimi per to., servis per paisje elektronike -Tregti artikuj te ndryshem me pakice dhe shumice ushqimore, fruta perime , artikuj blegtorale. Projektim, instalim, mirembajtje, tregtim te pajisjeve te sigurise, kompjuterike dhe telekomunikacionit. Krijim, zhvillim dhe implementim dhe shitje programe software. Shitje blerje te materialeve elektrike, elektronike, ndertimi, mekanike, tekstile, vegla pune. Shitje produktesh dhe sherbimesh online.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/11/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga e Durresit,perballe Ambasades Polake ,Nr.15

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro