Skip to content

OBLIVION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 14:09:47
JSON

NIPT: M22315032B
Administrator: SIMONE LOVINO
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi për ndërmjetësim tregtar. Gjerimi i punëve të të tjerëve (sipas parashikimeve të nenit 648-652 te Kodit Civil). Konsulence në përgatitje dokumentacioni, ndjekje e të gjitha proçedurave për regjistrim të shoqërive të krijuara rishtazi, deri në dhënien e liçensës nga organi përkatës për fillimin e ushtrimit të aktivitetit. Shërbim marketingu, menaxhimi, administrimi, Konsulencë marrëdhenie tregtare, përpilim dhe depozitim Dokumentash të shoqërive tregtare të regjistruara si subjekte të së drejtës shqiptare apo të huaj. Konsulencë në distancë dhe me anë të përfaqesuesve të brendshëm pranë shoqerive tregtare.
Emërtime të tjera Tregtare: OBLIVION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/11/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rr. Myslym Shyri, Pallati i ri mbrapa dyqanit +355 kati 1 pasuria nr 6/126; TIRANE SHQIPERI

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 16.11.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro