Skip to content

O&E
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 15:14:25
JSON

NIPT: M22315502K
Administrator: Orgest Serdani
Objekti i Veprimtarisë: Tregti gazi per automjete, tabakino, tregti veshje dhe artikuj te ndryshem industrial.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/11/2022
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DURRES Lagja nr. 17, rruga "Adria", zona kadastrale 8515, nr. pasurie 5/489, Vol.10, faqe182, Shesh Parkimi.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro