Skip to content

AUGUSTA AUTOTRANSPORT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 14:44:47
JSON

NIPT: M22315505L
Administrator: Idriz Kelaj
Objekti i Veprimtarisë: 1-Transport kombetare dhe nderkombetare rrugor i automjeteve,mallrave te ndryshem etj. 2-Dhenien me qera te mjeteve te transaportit te automjeteve. 3-Ofrimi i shërbimit të transportit si dhe ndërmjetësimi i shërbimit të transportit kombetare dhe nderkombetare rrugor i automjeteve. 4- Aktivitete ne shitje –blerje te automjeteve,realzimin ne fushen e importimt te autoveturave te perdorura dhe te reja,mjeteve te ndryshme te transportit,tregtimin e tyre, pjeseve te kembimit, vajra lubrifikant, bateri, goma etj. 5- Riparim automjetesh dhe servis. 6-Kryerjen e aktivitetit ne fushen e import-exportit. 7-Kryerja e çdo lloj aktiviteti të lejueshëm nga ligji për formën juridike të subjektit.
Emërtime të tjera Tregtare: “AUGUSTA AUTOTRANSPORT” SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/11/2022
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 300 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DURRES Lagjja nr.8, Rruga Hajdar Demiri. objekt me nr.pasurie 3/209+1-1, zona kadastrale 8512- Durres. 2001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro