Skip to content

"AMAR 13"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 12:15:57
JSON

NIPT: M22828803B
Administrator: Alketa Kazazi
Objekti i Veprimtarisë: Bar-kafe,import-eksport e tregtimim me shumice dhe pakice te mallrave industriale te perdorimit te gjere ,ushqimore te ndryshme ,fruta-perime,paisje elektroshtepiake,hidrosanitare,materiale ndertimi,artikuj mobilerie,per mobilime zyrash etj.
Emërtime të tjera Tregtare: "AMAR 13"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/04/2022
Rrethi: Kavaje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kavaje, Lagjjia nr 3,Rruga" Moisive" objekt 1 -katesh,zona kadastrale nr 8552,pasuria nr 4/38

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja