Skip to content

ECO BIOMASS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 14:53:29
JSON

NIPT: M23515002L
Administrator: Matilda Hyseni
Objekti i Veprimtarisë: Fabrika e prodhimit të peletit dhe briketit. Grumbullimi, menaxhimi dhe përpunimi i mbetjeve të drurit.Import – eksport. Në fushën e prodhimit, përpunimit dhe tregtimit të lëndës drusore, prodhimit të produkteve dhe gjysëmfabrikave në dru, dyer, dritare, parket, mobilje dhe produktet e tyre të energjisë nga “BIOMAS” me shumicë dhe pakicë.ImporteEksport te nenprodukteve te drurit ,pelet,tallash etj. Impiante për prodhimin e peletit & peletit, briketave, druve të zjarrit.Grumbullimi, menaxhimi dhe përpunimi i mbeturinave të drurit Import-eksport Pelet.Prodhimi, përpunimi dhe tregtimi i lëndës drusore, prodhimi iProdukte dhe gjysëm të gatshme nga druri, dyer dhe dritare të lëvizshme etj., si dhe tregtia e tyreme shumicë dhe pakicë blerje dhe shitjePërmirësimi, shfrytëzimi, përpunimi i pyjeve e tregtimin, mbrojtjen dhe përmirësimin e lëndës drusore livadhe dhe kullota, mbrojtje nga zjarri i pyjeve eparazitët, përmirësimi i florës dhe faunës së njërës prej zonave, prodhimi dhe tregtimin e fidanëve të arrës dhe pyllit, ekonomise, transportit, etj si edhe. Transport mallrash per vete, per te trete e me qira. Transport nderkombetar mallrash per te trete e me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: ECO BIOMASS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/11/2022
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 400 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BERAT Lagjja”Barrikada”,Rruga “Ismail Klosi”,”Ish-Kombinati Tekstileve”godinë dy katëshe,me numër pasurie 19/164,Zona kadastrale 8501

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 16.11.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro