Skip to content

Nikolin Qiro
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-09 15:13:49
JSON

NIPT: M24131003U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Organizim eventesh, sherbime muzikore, dixhej, dhenie me qira sistem fonie, aparate ndricimi, stenda, podiume, ekran LED, aksesore eventesh. Tregti dhe shitje me pakice.
Emërtime të tjera Tregtare: Nikosound.al
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 31/05/2022
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe , Rr.Niko Terova L11 Nr13 7001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja