Skip to content

IMMOMATUTIS-LEO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-01 10:43:24
JSON

NIPT: M24224801U
Administrator: Verena Matutis
Objekti i Veprimtarisë: Shitblerje pasurish te patundshme, interior disaiwer, mirembajtje dhe sistemime, punime te brendshme, dhenie me qera dhe administrim banesash.
Emërtime të tjera Tregtare: IMMOMATUTIS-LEO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/06/2022
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarande, Lagjja 1, Bashkia Sarande, Rruga Butrinti, Godina Nr.38

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.07.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja