Skip to content

Lution Veseli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-09 15:11:51
JSON

NIPT: M24628201Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikuj te ndryshëm industrial, tregtim pjesë këmbimi dhe detergjente. Web Desing. 6. Vendi i ushtrimit të aktivitetit Durres Kruje KRUJE Lagjja nr. 1, pallat
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 28/10/2022
Rrethi: Kruje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kruje, Lagjja nr. 1, pallat i ri, kati 2, zona kadastrale nr. 8621, me numër pasurie 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja