Skip to content

ARS -SALA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 15:02:34
JSON

NIPT: M24715202I
Administrator: Ilir Sala
Objekti i Veprimtarisë: Transport inerte te ndryshme, import – eksport.Transport materiale dhe mallra te ndryshme ndërtimi. Punime te ndryshme ne fushen e ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: ARS -SALA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/11/2022
Rrethi: Kruje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kruje, FUSHE KRUJE Zalle ,zona kadastrale nr. 1665, me numer pasurie 155/4/1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro