Skip to content

SKYLINE BUILDERS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 15:18:00
JSON

NIPT: M24715801N
Administrator: Mariol Cjapi
Objekti i Veprimtarisë: Kryerjen e veprimtarise ne fushen e ndertimit, studimit, projektimit, mbykqyrjes kolaudimit te objekteve te ndryshme civile dhe Industriale. Ndertimin, prishjen dhe rikonstruksionin e godinave civile, objektet industriale, centraleve te ndryshem , objektet turistike, objektet me qellim agroturizmin, objektet e kultit, rrjetet inxhinierike etj. Punime, germime, ndertime e rikonstruksione ne objekte civile dhe industriale. Projektim supervizim dhe zbatimin e projekteve, dhenien e konsulences, asistences teknike dhe kryerjen e sherbimeve ne lidhje me veprimtarite e mesiperme. Projektim dhe Instalim i impianteve elektrike, teknollogjike, termike, hidrike, te ventilimit ftohje-ngrohjes (kondicionimit), fumizimit me gaz, i impianteve ngritese dhe transportuese (ashensore,shkallelevizese, transportues).
Emërtime të tjera Tregtare: SKYLINE BUILDERS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/11/2022
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SARANDE Lagjja nr.4, rruga Mitat Hoxha, Pasuria nr.23/285-2, pallati nr.19, kati 2, Bashkia Sarande.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro