Skip to content

Zaim Saraçi.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-22 09:11:18
JSON

NIPT: M26424701B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje automjetesh të përdorura.Tregti me pakic te pjeseve te kembimit te mjeteve transportit dhe servis.
Emërtime të tjera Tregtare: ZAIM SARAÇI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 24/02/2022
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber Peshkopi Lagjja “Dobrovë”, Rruga “Vehbi Dibra”, Ambienti në sheshin Nr.25/146/Dobrovë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 22.04.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli