Skip to content

EA Exchange
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-22 14:28:01
JSON

NIPT: M26614005Q
Administrator: Arsela Elbasani
Objekti i Veprimtarisë: Zyre kembim valuator. Te bleje dhe te shese valute ne kartmonedhe, çeqe udhetaresh,valute nepermjet levizjes se fondeve ne llogari. Ushtrim i veprimtarise se agjentit te transferimit te parave i subjektit financiar jo-banke. Agjent per kryerjen e sherbimeve qe perfshijne por nuk kufizohen ne sherbimet e pagesave, pagese faturash, shitje tesherbimeve si: rimbushje elektronike etj. Agjent imobilar. Ushtrim i veprimtarise te ndermjetesimit ne sigurine si agjent. Ushtrim i veprimtarise se agjentit te udhetimeve dhe siguracioneve. Ofrim sherbimesh dhe konsulence per individe dhe biznese ne fushat e sherbimeve elektronike publike ose private. Import eksport te artikujve te ndryshem, tregti mallrash e ndryshem industrial . Dhenia me qira e makinave,motoreve,minibus,autobus,mjete lundruese etj, si dhe te gjitha llojeve te tjera te mjeteve motorike, personave te trete. Shitje dhe blerje automjetesh. Kryerje shërbimesh postare te llojeve te ndryshme, dergesave postare, nepermjet tokes, detit dhe ajrit, ne Shqiperi dhe jashte saj.
Emërtime të tjera Tregtare: EA Exchange
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/04/2022
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Lagjja Salo Halili, Rruga Faik Konica, godine 8 kateshe, kati I-re, nr pasurie 1/1081 N3, zona kadastrale 8591

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.04.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja