Skip to content

ASD AUTOTRANSPORTI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 11:03:08
JSON

NIPT: M26627201P
Administrator: Nxhiko Kalaj
Objekti i Veprimtarisë: Riparime te koshave te mbeturinave te qytetit,mirembajtje,larje,lyerje,drejtime te koshave.Aktivitete ne fushen e ndertimit, per zbatime, ndertime shume kateshe civile, industriale, turistike, bujqesore duke perfshire prodhimin,tregetimin e materialeve te ndertimit, blerje dhe shitjesh, tregetim inertesh, makineri germimi, shpime dhe nivelime, sherbime ndertimore , import, eksport te materleve, kanalizime, ujesjellesa, rruge, prova laboratorike te materialeve te ndertimit dhe prodhimeve te betonit e betonarmeje, punime karpantierije, metalike,rikostruksion godinash civile e ekonomike, veshje fasadash ,shfrytezim te lendes drusore pyllezime etj.Transport nderkombetar dhe kombetar mallrash per vete dhe per te trete.Prodhim paletash druri,bar,kafe,lavazho, sherbim karotreci, gomisteri,sherbime mekanike, elekto-aute, lyerje rimorkiosh dhe demonizim makinash,pjese te perdorura makinash,oficine mekanike prerje metalesh, kthim dhe saldim metalesh.Eksport - import dhe tregtim me shumice dhe pakice te materialeve te ndertimit, materiale e pajisje industriale, mekanike, elektrike, hidraulike, hidrosanitare, dhe te tjera.
Emërtime të tjera Tregtare: ASD AUTOTRANSPORTI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2022
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Orikum, Lagjja e Siperme, Rruga Hodo Zeqiri Nr.12 godina nr.6, kati 1, Dukati i Ri

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja