Skip to content

SHEN VASIL ORIKU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 10:50:42
JSON

NIPT: M26627202A
Administrator: Eva Merkaj
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime turistike, operator turistik, guide turistike, shetitje turistike dhe organizim eventesh. Aktivitet ne fushen e turizmit.
Emërtime të tjera Tregtare: SHEN VASIL ORIKU
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/04/2022
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.6 - Operator turistik
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Sheshi Isa Boletini, Lagjja Pavaresia, Zona Kadastrale 8602, Nr.pasurie 28/45-N4, Volumi 34, Faqe 21

Adresa:
Vlore, Orikum, Rruga Nacionale Vlore-Himare, Porti i Jahteve Orikum, Anija SHEN VASILI, Nr.036

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja