Skip to content

ETERNAL.TEAD.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 12:41:10
JSON

NIPT: M26628201U
Administrator: Gentjan Baco
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet import - eksport, te kafes dhe te paisjeve te ndryshme elektronike, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ETERNAL.TEAD.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/04/2022
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Orikum, Lagjja Xhenjo, Rruga Kaonet, Objekt nr.12, Kati I

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja