Skip to content

Paulin Gjeçaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-04 08:24:28
JSON

NIPT: M27003002N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Strukture akomoduese, Bujtine dhe agroturizim.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03/08/2022
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder Vau Dejes GOMSIQE Fshati DUSH, Gomsiqe, Zona kadastrale 1575, nr pasurije 5 4008

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 04.07.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli