Skip to content

Shpëtim Bekteshi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-09 15:05:17
JSON

NIPT: M27122001L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kancelari. Tregtim me shumice e pakice i tonerave per printer. Transport per vete dhe te trete. Prodhim i shtypshkrimeve dhe punime te ndryshme ne kompjuter. Lodra per femije.
Emërtime të tjera Tregtare: ByTim
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22/09/2022
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Lagjja Partizani, Rruga Europa, Nd.5, H.1, Zona Kadastrale 8592, Nr. pasurie 316/8 4001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja