Skip to content

DOMAINE LA PRINCESSE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-01 09:28:22
JSON

NIPT: M28023501A
Administrator: Yves-Claude Castaldi
Objekti i Veprimtarisë: Hotel , Restorant , Bar , Lounge . Prodhim dhe distribucion shitjesh me shumice dhe pakice te produkteve me perberje baze te Vajit te Ullirit. Import Eksport te Vajit te Ullirit , Cajrave , Recelrave , Mjaltit dhe produkteve Kozmetike , dhe te gjitha produkteve me baze perberje te Vajit te Ullirit
Emërtime të tjera Tregtare: DOMAINE LA PRINCESSE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/06/2022
Rrethi: Lezhe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: France
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Shenkoll, Rruga Bajram Curri, Fshati Barbulloje, Njesia administrative Shenkoll, ndertesa 176, ZK 3641 me nr. pasurie 59/109

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja