Skip to content

Loyal Group
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-16 12:34:40
JSON

NIPT: M28312201E
Administrator: Pajtim Kunushevci
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport. Transport rrugor i mallrave. Transport nderkombetar mallrash per vete dhe te trete. Aktivitete te tjera mbeshtetese te transportit. Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike te vogel. Tregtia e automjeteve te tjera. Tregtia me shumice e dritherave, duhanit te paperpunuar,farerave dhe ushqimit te kafsheve. Tregtia me shumice e luleve dhe bimeve. Tregtia me shumice e kafsheve te gjalla. Tregti me shumice e pijeve. Rritja e shpezeve. Tregtia me shumice e kafes, cajit, kakaos dhe erezave. Tregtia me shumice e produkteve te qumeshtit, vezeve, vajrave dhe yndyrnave te gatimit. Rritja e kafsheve te tjera. Perpunimi i vajrave dhe yndyrnave. Prodhimi i margarines dhe yndyrnave te tjera te ngjashme. Perpunimi i niseshtes dhe produkteve te niseshtes. Perpunimi i ushqimeve te pergatitura per kafshet e fermes. Perpunimi i ushqimeve te pergatitura per kafshet shtepiake.
Emërtime të tjera Tregtare: Loyal Group
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01/09/2022
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Lagjja nr.3, Rruga Mahmut Daci, Zona Kadastrale nr.2315, Nr. pasurie 35/43, Kukes. 8501

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 16.09.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro