Skip to content

KLESTI 2017
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-26 14:48:42
JSON

NIPT: M28515302Q
Administrator: Gentian Lika
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, ,tregetim perpunim,montimin e aluminit,plastikes, aksesoreve te aluminit,xhamit dhe elementeve te lidhura me to.Rikonstruksin fasadave te objekteve te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: KLESTI 2017
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/11/2022
Rrethi: Kurbin
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kurbin, LAC Lagjja nr.5, Rruga Kryesore, Ndertese private kati 1, Zk.2365, nr. Pasurie 139/57.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.11.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro