Skip to content

MATEO ZVL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-01 10:37:36
JSON

NIPT: M29224301A
Administrator: Aurela Luka
Objekti i Veprimtarisë: Transport punonjesish. Punime dhe sherbime te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: MATEO ZVL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/06/2022
Rrethi: Puke
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Puke, Shtepi Private, Lagja Lleshpepaj, Fshati Gjegjan, Pasuria Nr.214/2, Zona Kadastrale 1725, Njesia Administrative Gjegjan, Bashkia Puke, Rrethi Puke, Qarku Shkoder

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja