Skip to content

KVA Consulting
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-14 08:48:59
JSON

NIPT: M31313012A
Administrator: Valerjo Heqimi
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence financiare ne fushen e kontabilitetit, konsulence ligjore, e nenligjore fiskale , çelje dhe likujdim biznesi, mbajtje kontabiliteti, dhe te tjera te kesaj natyre.
Forma ligjore: Shoqëri Komandite
Viti i Themelimit: 11/01/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 10
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rr. Stefan Shundi, Zone Kadastrale 3866, Nr. Pas. 214/321+1-2, Njesia Administrative 14, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli