Skip to content

FRIENDS AUTO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-24 13:41:08
JSON

NIPT: M31320031R
Administrator: Dorian Pulashi
Objekti i Veprimtarisë: Shitblerje automjetesh dhe mjete te ndryshme motorike. Shitblerje te autoveturave, motomjeteve dhe pajisjeve ndihmese te tyre. Shitblerje te pjeseve te ndryshme per mjete motorike Sherbime dhe te tjera veprimtari te ndryshme te lidhura me mjetet motorike. Shitblerje me pakice te mjeteve te transportit dhe makinerive te ndryshme. Veç sa më sipër shoqëria mund të kryeje çdo lloj aktiviteti tregtar dhe industrial, në përputhje me dispozitat ligjore të legjislacionit shqiptar dhe të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: FRIENDS AUTO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/01/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga Robert Shvarc , Kompleksi Niku , Tirane , Shqiperi.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 24.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli