Skip to content

CLAUDIO 2009
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-28 09:40:49
JSON

NIPT: M31627507D
Administrator: Klodian Qoshja
Objekti i Veprimtarisë: Komisioner për tregtimin e artikujve të ndryshëm industrialë, import, eksport, tregti me shumicë dhe me pakicë të mermerit, granitit dhe të gjithë produkteve dhe nënprodukteve të tyre, shit-blerje artikujsh të ndryshëm, shit - blerje pronash, import, eksport dhe tregti të lëkurave të ndryshme për punim, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: CLAUDIO 2009
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi; Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja nr.11, Rruga Aleksandër Goga, Zona Kadastrale 8514, Godina me nr.pasurie 1/279, Kati i dyte

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.04.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 28.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja