Skip to content

GREG TEAM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:52:19
JSON

NIPT: M31628027P
Administrator: Gregorio Barberi
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime konsulence mbi sigurine ne ambjentin e punes. Sherbime trajnimi per sigurine ne vendin e punes sipas legjislacionit europian. Menaxhim i burimeve njerezore.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Besim Alla, Pallati Alfa, Hyrja 4, Zyra nr.14, Njesia Administrative nr.14

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 02.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja