Skip to content

CARGAM ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:46:08
JSON

NIPT: M31628030M
Administrator: Omar Giovanni Carinelli
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport, tregtim me shumice e pakice i te gjitha llojeve te mallrave industrial, ushqimore, bujqesore, pellet. Prodhimi dhe tregtimi i materialeve te ndertimit. Organizimi dhe realizimi i panaireve dhe ekspozitave për muzetë dhe çdo promovim eventual i nevojshem per importet-eksportet e produkteve tipike dhe lëndëve të para të çdo vendi të interesuar në projektet e tregtise dhe shqembimit te mallrave me vendet e tjere. Prodhim dhe tregtim, artikuj te ndryshem industriale dhe ushqimore. Import-Export dhe tregtim, artikuj te ndryshem konfensionesh, kerpi, lini, etj. te perfimduara dhe gjysem te perfunduara. Import-Export dhe tregtim, artikuj te fushes se kozmetikes & te estetikes. Import-Export dhe tregtim, materiale plastike te llojeve dhe formave te ndryshme. Blerje dhe tregtim, automjete Avioneve dhe anijeve te markave dhe tonazheve te ndryshme, te personalizuar per transportin e njerezve dhe mallrave per linja kombetare dhe nderkombetare.
Emërtime të tjera Tregtare: CARGAM ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.5, Blvd Deshmoret e Kombit, Twin Towers, Kulla 2, Kati 3, 1031

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 02.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja