Skip to content

Elite Post
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:49:03
JSON

NIPT: M31628032F
Administrator: Orion Marku
Objekti i Veprimtarisë: Kryerjen e sherbimeve postare te llojeve te ndryshme, dergesave postare, nepermjet tokes, detit, dhe ajrit brenda territorit te Republikes se Shqiperise. Ushtrimi i veprimtarise se transportit detar e tokesor te mallrave brenda territorit te Republikes se Shqiperise. Ushtrimi i veprimtarise se agjencive doganore, sherbime doganore, dhe magazinimin doganor. Tranzitim mallrash nga te gjitha pikat kufitare te Shqiperise. Import i te gjitha llojeve te mallrave. Shoqeria mund te kryeje gjithashtu cdo veprimtari me qellim arritjen e objektivave te aktivitetit tregtar te shoqerise si dhe cdo veprim dhe transaksion ne lidhje me pasuri te luajtshme te cilat jane te nevojshme ose te pershtatshme per arritjen e objektivave te shoqerise. Shitje-blerje me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem. Ndermjetesime te ndryshme per kryerje sherbimesh te cdo lloji me persona te trete etj. Si dhe cdo veprimtari tjeter te lejuar nga legjislacioni shqiptar ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Elite Post
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Hamdi Sulcebe, Pallatet Concord, kioska nr 5, Njesia Administrative nr 4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja