Skip to content

Greenway Global AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:25:04
JSON

NIPT: M31628036O
Administrator: Alisher Maniyazov
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime import-eksportit të produkteve të ndryshme; Shitje me shumicë, pakicë, online, shitje direkte (MLM) etj; Organizim eventesh.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kazakistan
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga Themistokli Germenji, Pallati Pegaso, Kati1, Zyra Nr. 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 02.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja