Skip to content

NATURA ECO SLEEP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:16:21
JSON

NIPT: M31628038H
Administrator: Ilvana Tralo
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin e dyshekeve, jorganeve, aksesore gjumi Import, eksport, etj.; Sherbim klienti, marketing, menaxhim webi dhe rrjete sociale; Konsulence, menaxhim dhe organizim i projekteve komplekse, sisteme conference, videokonference; Si dhe çdo lloj veprimtarie tjeter me objekt te njejte ose te ngjashem ne kete fushe.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga “Frang Bardhi”, 6/313-N13/3 volumi 54 faqe 151 Zona kadaestrale 8260

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja