Skip to content

A-Start Consulting SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-02 13:35:23
JSON

NIPT: M31628039P
Administrator: Edmond Alla
Objekti i Veprimtarisë: Dhenie Keshilimi dhe konsulence per individ dhe kompani ne nivele te ndryshme (te mesme e te vogla NMV ) si dhe te kortporata e OJF-ve Dhenie e mbeshtetje nepermjet keshilimit te programeve dhe sherbimeve nbeshtetese per pershpejtimin e Startup-ve Mbeshtetje keshillimi dhe vezhgim per inkubimin e ideve te biznesit,Konsulence per projekte ne fusha te ndryshme. Organizim aktivitetesh te ndryshme ne mbeshtetje te bizneseve (te mesme e te vogla NMV)si dhe korporatave e OJF-ve
Emërtime të tjera Tregtare: A-Start Consulting SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Kosovareve, Pallati Orion, Njesia Administrative Nr.5,Shkalla 1, Apartamenti 9 Zona Kadastrale 8270 Perballe FSHF

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja